AKTUELNO

Neočekivan potez!

U toku je anketa, a učesnici biraju najpoverljiviju osobu. Miona Jovanović dobila je reč.

Prva osoba Ša, naravno. Koliko god se ljutila na njega, ima brdo stvari koje nikad nije izneo. Drugo mesto će deliti Đedović i Mića. Ti ćutiš o svemu. Isto tako i sa Mićom. Treće mesto će deliti Anita i Aneli. Anita i ja imale smo neki sukob i mogla je da iznese sve, ali nije - rekla je Miona.
Navešću Matoru, Đedovića i naveo bih Žanu, ali moram Mionu. Pričamo o svemu i svačemu, postoje tajne. Ne bih bio sa njom da mislim da nije poverljiva. Jovana i Marko znaju ceo moj život - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mesto broj jedan Kačavenda. Družili smo se otpočetka, pričali o svemu. Imali smo konflikt posle, ali to nikad nije iznela. Drugo mesto Matora. Kad je napadaju, ona ostaje dosledna. Mesto broj tri Maja. Poznajemo se dve godine već i ostala mi je verna - rekao je Boža Džons.
Navešću Aneli, ali najbitniju stvar koja me muči, njoj sam rekao. Zato navodim tebe, zbog par tih bolnih stvari. Reći ću i Pablo. Navešću i Samira, mada mu nikad nisam rekao nešto što se o meni ne zna. Ne znam šta bih dodao više - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo mesto moj dečko, naravno. Pokazao je koliko je odan. Drugo mesto Đedović. On je neko ko zna dosta stvari od mene. Nikad me nije ni odao. Treća osoba Matora. Takođe, dobra je sa mnom i u spoljnom svetu. Mislim da me ni Milena nikad ne bi izdala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.