AKTUELNO

Počinjemo!

U toku je anketa, a učesnici biraju najpoverljiviju osobu. Prvi na redu bio je Uroš Stanić.

Prva je Aneli, ona mi je osoba od poverenja. Samo sam se njoj poveravao. Druga osoba je Janjuš. Bio si tu uz mene, davao si mi savete. Drago mi je da si spustio loptu. Treća osoba je Anita, dobri smo prijatelji. Anđelo ne izdaje tajne - rekao je Uroš.
Mileni se često poveravam. Druga osoba je Anđelo i treća Lepi Mića. Postali smo jako dobri prijatelji - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko broj jedan, toliko toga zna, što nikad nije izrečeno. Broj dva Matora, provodimo vreme zajedno. Broj tri Tamara - rekla je Kačavenda.
Neko kome se najviše poveravam o svojim osećanjima je Đedović. Nikad to nije izneo. Uroš, naravno, o svemu pričamo. Navešću Slađu, nikad me nije izdala. Mion je tu isto - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kuma, iznela je sav tuđi prljav veš. Drugo mesto Ivan. Uvek mogu da mu se poverim, pita me kako je Željko. Nikad mi nije opsovao porodicu, najbliži mi je ovde. Broj tri Tuta, odnosno Bebica. Sve je radio zarad višeg cilja. Nije me odao kod porodice, podržavao me je za Zolu - rekla je Miljana.
Zanimljiva tema, mada ne znam ko je ovde osoba od poverenja. Osobe koje ja navedem ispašće najnepoverljivije. To je Đedović, Miona i Anđela - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.