AKTUELNO

Voditeljka joj pomogla!

U emisiji 'Magazin in' gostovali su najintrigantniji učesnici 'Elite', koji su odgovarali na pitanja poznate voditeljke Sanje Marinković. Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Anđelo Ranković, Aneli Ahmić i Milena Kačavenda bili su gosti današnje emisije. Voditeljka je porazgovarala sa Mionom kako bi joj dala savete u vezi njenog odnosa sa Ša, ali je i pokušala da je osvesti da treba da ceni više sebe i bude dama, na šta su odgovori Jovanovićeve šokirali sve u studiju.

Miona smeš li ti išta da odgovoriš ovde, a da ti Ša nije zadao kao zadatak? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Smem, naravno - rekla je Miona.
Je l' ti znaš da svaku ženu krasi da bude svoja - rekla je voditeljka.
Slažem se, ja uvek pričam najiskrenije, pa ako bude neki mali problemčić to ćemo rešiti - rekla je Miona, pa se voditeljka nadovezala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti treba da budeš dostojanstvena, a ne da ti neko govori kad ćeš da jedeš, da piješ i pričaš - istakla je voditeljka.
To je njegova nesigurnost, a ja mu to dopuštam. Razumem kakve periode je imao u životu, šta mu se sve dešavalo, trudim se da izbalansiram, da ne budem ja ta koja ga dovodi u to ludačko stanje. Kad hoću da izbalansiram, u svemu tome se ja izgubim, pa onda i on - rekla je Miona.
Onda on gazi po tebi, je l' to lepo za jednu ženu? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, sve vreme se potencira kako ja njega gazim, kako se on oseća itd. Ja se trudim, videćemo. Očekujem da će se neke stvari promeniti kada izađemo, ali videćemo, ukoliko bude nastavio ovako, preseći ću ovaj odnos - rekla je Miona.

Autor: N.P.