AKTUELNO

Šok!

U toku je još jedna radio emisija "Amnezija".  Prvi gosti danas su bili i sami domaćini Milena i Janjuš koji su komentarisali odnos Aneli i Janjuša.

Kad su bile one čestitke znao sam da će tako biti, ja sam je vređao, ti nisi bila tu mi smo završili odnos - rekao je Janjuš.
Ja sam čula samo po ćoškovima, mnogo sam propustila. Prvi put smo videli neki Anelin ozbiljan stav, volela bih da znam kako je došlo do ovoga, ne misim da nećete prevazići. Ja sam kod vas videla pravu emociju i ne znam kako ste dopustili da dođe do ovoga, ali ja sam sigurna da niste završili vaš odnos. Reci mi koji parfem je u pitanju i kako je došlo - pitala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Parfem je bio usputan, mnogo smo se svađali, parfem je bio moj hir. Ako ti meni kažeš da ćeš da mi pošalješ 200 evra jer sa ja poslao tvom detetu od srca za Novu godinu, i da kažeš da ćeš vratiti, ja bih se zaleteo da lupim glavom o zid jer ne mogu da verujem. Da se tu komentariše da li sam ja voleo nekog poske toliko vremena. Pogodile su me te čestitke jer je moglo drugačije. Ja ne smatram da sam bilo šta loš uradio ovoj ženi, pričali su mi da sam monstrum da ne šaljem svom detetu, a šaljem njenom i onda mi kaže da će da mi pošalje. I još ja spustim loptu, ne zanima me ni klip ni ništa - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je moguće da svi parovi optužuju jedni druge ti si sa mnom zbog rijalitija i obrnuto - pitala je Kačavenda.
Svi igraju rijaliti, i meni kažu da igram rijaliti, ja dam krv ovde i da meni neko kaže da igram rijaliti

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: A.V.