AKTUELNO

Maleno telo pronađeno u torbi u gomili smeća u Filadelfiji identifikovano je kao četvorogodišnji dečak koji je nestao prošle godine.

Policajci su otkrili da je nesrećni dečak pretučen na smrt, a sve to je gledala njegova majka.

Raspadnute ostatke Damari Kartera pronašao je radnik koji je 18. marta čistio ulicu zatrpanu smećem u zapadnoj Filadelfiji, ali je identitet mrtvog dečaka ostao misterija do ove nedelje, prema izveštaju Filadelfija inkvajerera .

Damarijeva majka Dominik Bejli i njen dečko Kevin Spenser sada su optuženi za ubistvo, zlostavljanje leša i druge zločine u vezi sa smrću mladića, što je šokiralo porodicu, navodi agencija.

„Drago mi je što su pronađeni njegovi ostaci“, rekla je dečakova tetka Nakia Bejli novinarima. „Oni nisu bili dobri ni sa kim od porodice, a mi nismo znali gde je dečak."

Policajci su rekli da je Damarijeva mama navodno priznala da je 7. decembra gledala Spensera kako joj je toliko pretukao sina da je izgubio svest sa pocrnelim očima i natečenim čelom, navodi Inkuirer.

Prebili dete pa napustili stan

Navodno je rekla da su ga tukli i ranije.

Na dan kada je ubijen, Dominik Bejli rekla je da su ona i Spenser napustili stan da kupe Black & Mild Cigars, ostavljajući dete u nesvesti - a kada su se vratili zatekli su ga kako ne reaguje.

Rekla je da ga je Spenser stavio u stolicu u dnevnoj sobi, ali kada je nekoliko sati kasnije otišla da poljubi sina za laku noć, shvatila je da je bio hladan na dodir.

Spenser je tada navodno bacio telo u gomilu smeća.

Policija je tražila Damarijevo telo u januaru, ali ga nikada nije pronašla - sve dok radnik nije došao do jezivog otkrića i obavestio policiju.

Nakia Bejli je rekla za medije da se još uvek muči kako da se izbori sa navodnim zločinom svoje sestre.

"Dečija nevinost izgubljena zbog čega?" Ona je rekla. „Nikada ga neću videti kako odrasta. To je poražavajuće.”