AKTUELNO

Slavni glumac Bred Pit s vremenom je postao jedan od najtraženijih u Holivudu i sebi uspeo da priušti da bira uloge, što nekada nije mogao. Zahvaljujući svom talentu i atraktivnom izgledu ostvario je značajne uloge koje su mu donele svetski uspeh i priznanja.

Nekoliko puta je, prema sopstvenom priznanju, bio primoran da snimi i nešto u čemu se nije do kraja dobro osećao, pa je tako napravio listu svoja tri najomraženija filma. Iako je na njima zaradio milione, ovi popularni naslovi mu i nisu tako dragi.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Jedan od njih bio je film iz 1994. godine "Intervju sa vampirom" koji je zaradio više od 225 miliona dolara na globalnom nivou.

- Mrzeo sam da radim na ovom filmu. Voleo sam da gledam, ali potpuno sam mrzeo da radim na njemu - priznao je Pit, koji je jednom prilikom otkrio da su gotovo ceo film snimali po mraku što mu je posebno smetalo.

Glumac je pokušao i da se izvuče iz ugovora za film "Anđeo sa dva lika", u kojem je glumio sa Harisonom Fordom, a samo snimanje filma opisao je kao "najneodgovorniji filmski deo koji je ikada video". Naime, Pit je bio opterećen problemima iza kulisa i tvrdi da je jedini razlog zašto nije odustao, bio taj da ga ne bi tužili.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision

Na kraju, glumac je otkrio da nije bio zadovoljan filmom "Troja" Volfganga Petersena. Iako je istorijski ep ostvario značajan uspeh, glumac tvrdi da nije bio zadovoljan ulaganjem toliko vremena i truda u svoj fizički izgled samo da bi bio prikazan kao lep i zgodan. On je ranije rekao kako je bio razočaran filmom i da ga je izluđivala činjenica što je starinski ep postao komercijalan.

Autor: pink.rs