AKTUELNO

Emili Ratajkovski se pobrinula da sve oči budu uprte u nju i njen izuzetno duboki dekolte na crvenom tepihu. Manekenka i glumica pojavila se u hipnotišućoj zlatnoj haljini na "The King's Trust 2024 Global Gala" u Njujorku.

Emili se na crvenom tepihu pojavila se u raskošnoj satenskoj haljini sa otvorenim leđima i dubokim dekolteom.

Izabrala je upečatljive srebrne minđuše i to je bio jedini nakit koji je izabrala za gala veče. Zanimljivo je da su prisutni i fotografi najviše reagovali kada im se manekenka okrenula i pokazala duboki dekolte koji je izazvao rekacije.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Sinoć u Njujorku gosti su bili i Kejt Bekinsejl, ikona na pisti Kejt Mos, Ešli Grejem, ćerka Džuda Loa Iris.

Emili o sinu i razvod

Emili je 11. marta 2021. godine otkrila na Instagramu da je dobila sina s rediteljem Sebastijanom Berom-Meklerdom (39).

"Silvester Apolo Ber pridružio nam se na zemaljskoj kugli. Sli je stigao 8. marta 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je manekenka u opisu fotografiju na kojoj doji sina.

Emili Ratajkovski je privukla veliku pažnju 2020. godine posle intervjua za magazin "Vogue" za koji je otkrila da ne želi da vrši rodni pritisak na svog sina, već će ga odgajati tako da sam preuzme rodnu ulogu koju želi - dečaka, devojčice ili koju god da poželi.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

"Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori", rekla je Emili.

Emili i Sebastijan su okončali svoj brak u 2022. godine, a strani mediji su izvestili da su za sve krive njegove afere. Manekenka se osvrnula na razvod i objasnila da nije imala snage ranije da napusti svog bivšeg supruga.

- Dugo nisam imala hrabrosti da odem. Bila sam stvarno, stvarno nesrećna. Imala sam 45 kilograma, a tek sam rodila dete. Postala sam jako mršava jer nisam bila dobro, rekla je u podcastu "Going Mental".

Autor: N. Ž.