AKTUELNO

Novi trener Partizana Albert Nađ imaće u preostala četiri kola prvenstva Srbije težak posao da zadrži drugo mesto na tabeli.

Iako imaju četiri boda više u odnosu na TSC, crno-beli su u drami jer su vezali pet uzastopnih poraza.

Nađ je potpisao ugovor na godinu i po dana, što podrazumeva da će i sledeće sezone predvoditi crno-bele sa klupe. O tome je govorio u intervjuu za Politiku, gde je otkrio koji su igrači po njegovoj želji i koga bi voleo ovog leta da vidi u Partizanu.

- Tu pre svega mislim na nove domaće snage. Sviđa mi se kako igra Vidosavljević iz kragujevačkog Radničkog, Stanić iz TSC-a, Gluščević, Miladinović. Ima nekoliko dobrih igrača i u Novom Pazaru.

Na pitanje, šta je danas novo u klubu u odnosu na vreme dok ste nosili crno-beli dres, Nađ odgovara.

- Pre svega činjenica da imamo mnogo veći broj stranaca u ekipi nego 2003. godine, kada smo se prvi put plasirali u Ligu šampiona. Tada su Partizanov dres od stranaca nosili samo Taribo Vest i Poljak Žonsa, dok je na klupi bio Nemac Lotar Mateus. Međutim, statistika pokazuje da su uvek, bar kada smo imali odlične rezultate, glavnu okosnicu ekipe činili domaći igrači, koji su ponikli u našoj školi. Daleko od toga da imam nešto protiv stranaca, jer sam i sam zarađivao hleb u inostranstvu - kazao je Albert Nađ.

Autor: