AKTUELNO

Pale maske!

U toku su Nominacije. Takmičari večeras biraju između Nikole Lakića i Lejdi Di. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi završio svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je malo duže trajalo druženje Mione i Lakića, ne verujem da bi on ostao imun na nju, jer i moje druženje sa njom se završiilo sa emocijama, a verujem da bi i on pao na njenu lepotu, izgled. Što se tiče onoga što govori za Coku, ne bi me čudilo da je on njoj rekao da bi se on družio zbog programa, a ne verujem da je Coka ostala imuna na njegovo druženje sa Lejdi. Ja sam mnogima skretao pažnju na druženje kako izgleda napolju, E sada, Lejdi i ja smo super od samog starta, ona je prema meni totalno kul, ali imali smo jednu žestoku svađu, ali smo se brzo vratili u normalan odnos. Deluje mi da je sada pokazala pravu Lejdi, žustru koja ne da na sebe. Milsim da ona nema krajnje namere, ali moram da se izrazim da smatram da njoj prija da se polemiše o njoj i Lakiću, ali možda je to moja greška. Nadam se da se neće zaigrati, Lakića duže poznajem, ostavljam njega - rekao je Ša,

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Ša, reč je dobila MIona Jovanović.

Što se tiče Lakića, imam korektno mišljenje o tebi, družili smo se, nisam gledala to sa emocijama, što se tiče tebe, nisam osetila da me muvaš, ali mislim da si hteo neku rijaliti pričiu da napraviš. PRestali smo da se družimo posle Elitovizije jer sam videla kako sediš iza mene, nismo bili prisni nikako, U početku si bio jači, sada si potonuo. HVala ti što si me ispoštovao i mene i Ša za izolaciju. Tvoj odnos sa Lejdi je dosta prisan, ali ja ne vidim nikakvo muvanje, vidim druženje, ali razumem i tvoju suprugu, meni bi smetalo da gledam to. Što se tiče Lejdi okej smo, imale smo čudnu komunikaciju, ali si mi sada jako simpatična, jako te cenim, Imamo super mišljenje,a ne tebi je sad radiš šta ti želiš, ja se ne sekiram, sačuvaću tebe Lejdi - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.