AKTUELNO

Juče se munjevitom brzinom na društvenim mrežama, a potom i domaćim portalima, proširila vest da je došlo do raskida između kralja obrva Branka Babića i njegove lepše polovine, influenserke Ivane Slipčević, na mrežama poznatije pod imenom Tačkasta Mara. Ipak, po svemu sudeći, uoči Vaskrsa došlo je do pomirenja.

Njih dvoje su se iz njima znanih razloga otpratili sa Instagrama, gde su svakodnevno jedno drugom izjavljivali ljubav i objavljivali zajedničke fotografije i video-snimke, koje su brže-bolje obrisali. Na mrežama se i dalje ne prate, međutim novi storiji Tačkaste Mare odali su je da je kod Babića na imanju, gde se posvetila uskršnjoj dekoraciji, što jasno govori o tome da su - ponovo zajedno!

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvesnim Bojanom sa kojim je živela u Nemačkoj, a Branko je nedavno na mrežama prokomentarisao svoju ljubavnu romansu s Tačkastom marom.

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi s poslom. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani "Užice", gde je poručila škembiće. Pola je pojela, a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs