AKTUELNO

TV zvezda Jovana Jeremić će Uskrs, najradosnijih hrišćanski praznik, dočekati radno, zajedno sa milionskom publikom "Novog jutra" TV Pink!

Od nje se uvek očekuje nešto drugačije, kao i to da pomera granice, a tako će biti i ovaj put - praznično izdanje jutarnjeg programa neće realizovati iz studija 1 TV Pink, već iz svoje raskošne vile "Jovana", sa koje se pruža nestvaran pogled! Voditeljka se sa ekipom realizatora uveliko priprema za veliki sutrašnji dan, uoči čega je snimila specijalni video, kako bi najavila samo delić onoga što sutra ujutro očekuje vernu Pinkovu publiku.

- Ovaj video je posvećen Velikom šefu i Velikoj šefici, da vidite šta mi radimo i kako pripremamo - počela je Jovana, a potom dodala:

Preko 28 tona belog kamena je stavljeno ovde, zajedno sa ovim crvenim, kako bi sa ovim biljkama sve bilo uređeno kako treba. Ljuljaška, zeleni tepih, dekoracija... Radimo na tome.Sto, punkt gde će se održati žurka... Svečani vaskršnji doručak će biti na terasi, na tremu, fantastično smo ga uredili - govorila je Jovana, a potom se pohvalila posebnim kutkom za decu.
Ovaj sektor je za decu, ovde će biti klinci, face painting, igraće se i u piratskom brodu - govorila je Jovana.

Sutra vas u Jovaninom "Novom jutru" očekuju brojni ekskluzivni gosti iz sveta politike i estrade, praznične priče, ali i mnogo muzike i zabave - ne propustite sutrašnje izdanje "Novog jutra"!

Autor: pink.rs