AKTUELNO

Otvorila dušu!

U emisiji ''Magazin In'', autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovali su naintrigantniji učesnici ''Elite'' gde su progovorili o svojim ljubavnim odnosima, životu pre rijalitija, ali i svemu onome što će se dečšavati nakon velikog finala.

Jadna od gošći bila je i Aneli Ahmić koja je na pitanje Sanje Marinković odgovorila i šta očekuje od bivšeg supruga Asmina Durdžića nakon svega:

Foto: TV Pink Printscreen

Od njega ne očekujem ništa. Od takvog čoveka mogu da očekujem samo najgore, ništa dobro! Strahujem da će me kontaktirati posle rijalitija. Sigurno će mi pisati, proradiće mu sujeta, to znam. On deset meseci nije mogao da me kontroliše, da dođe do mene, i to ga je izjedalo. To je osoba koja voli da kontroliše, zove sa skrivenih brojeva... Sigurna sam da me nikada nije preboleo! Znam ga u dušu. Mislim da se debelo kaje za sve - rekla je ona pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njemu nemam šta da kažem. kada bih ga srela rekla bim mu ''Sram te bilo, za sve što si mi napravio!'' Evo i sada ću mu se obratiti u kameru: Sram te bilo za sve postupke koje su napravio prema meni, prema svom detetu, a najviše što za ovih 10 meseci nisi brinu o njemu - rekla je odsečno Aneli.

Autor: Pink.rs