AKTUELNO

Ne bira reči!

Nakon burnog raskida Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, za Pink.rs oglasila se njena majka Slavica Delić. Naime Slavica je dala svoj sud o njihovoj vezi, ali i žestoko potkačila sad već bivšeg zeta. Nije krila razočaranost zbog Bebicine manipulacije nad Teodorom, a kako je i sama istakla smatra da Macanović ne bira sredstvo da dođe do cilja. Šta je još Slavica izrekla, pročitajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

On ima manjak poštovanja, ne ceni je dovoljno. Ako se ona predala sto posto u toj vezi i na sve moguće načine. Ona to isto traži za uzvrat, ona je manje komentarisala i manje je bil u temi. Ona se tamo prosto zaljubila i manje je igrala, na bazenu se manje sunča. Ona isto to traži - rekla je Slavica, pa dodala:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Bebica je ljubomoran, on je nesiguran u sebe. Teodora jeste posebna devojka, neobična. Zgodna je i atraktivna, on nije imao niti će imati takvu devojku. Ona je za njega premija. On neće da istetovira njen lik, to je čista manipulacija. On hoće da je vrati sebi i onda se služi svakakvim manipulacijama. Ne bira sredstvo da dođe do cilja - rekla je Slavica, pa otkrila da li priželjkuje njihovo pomirenje.

- Ja bih volela da se oni pomire, mislim da će se pomiriti, treba joj vremena da se opusti, pošto je postao deo nje i njenog srca .

Autor: N.P.