AKTUELNO

Prava porodična idila!

Darko Lazić sa suprugom slavi Vaskrs i sprema Đurđevdan. Pevač kaže da voli život u Brestaču jer je u svom selu i dalje samo običan komšija, a ne zvezda.

Posle pecanja za Prvi maj, u domu Darka Lazića i supruge Katarine farbaju se jaja i sprema Vaskrs, ali ni tu nema predaha jer ih već 6. maja čeka proslava Đurđevdana.

Ove godine, kao i inače, okupićemo se porodično, razmenićemo jaja, a deca će da traže korpicu sa poklonima od “zeke“. Jedina razlika je u tome što ćemo ovog puta biti u pripremama za slavu jer sutradan slavimo. Radujem se najviše traženju korpice po dvorištu, menjanju jaja i porodičnog takmičenja u tucanju jajima - kaže Darko koji ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić.

Sa sadašnjom suprugom Katarinom živi na relaciji Beograd - Brestač, ali ga selo više vuče.

Svaki put kada sam u Beogradu shvatim zašto ne živim tamo. Mir i priroda nemaju cenu i mi zaista uživamo u Brestaču. Ja sam ovde i dalje njihov komšija Darko i niko nema razloga da gleda na mene drugačije. Ovde, u mom kraju, sasvim normalno mogu da obavljam sve obaveze kao i svaki drugi stanovnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vaskršnju trpezu zadužena je Kaća

Kada su praznici sve baziram na tradiciji, pa tako i trpezu. Tih par dana u godini trpeza nije bazirana na posebnoj ishrani, eventualno ja preskočim desert, koji naravno spremim za ostale - rekla je ona, pa kroz osmeh dodala zašto suprugu takođe priprema posebnu ishranu.
Bolje da ga mučim ja nego kilogrami, ako se opet ugoji - kaže Katarina koje se prisetila kako je kao dete u Ugrinovcima sa ostalim mališanima šetala po komšiluku kako bi razmenjivala jaja.

Pevač svoje naslednike uči da nema varanja u razbijanju jaja.

Takmičenje u tucanju jajima je nezaobilazni deo Vaskrsa. Kod nas je uvek fer igra, nema drvenih jaja.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Prvi maj su proslavili u prirodi

Volimo da idemo na pecanje u slobodno vreme, pa je tako bilo i za Prvi maj. Jako mi prija mir koji imamo u selu, valjda to ide sa godinama - kaže Darko koji se prisetio svoje prve zarade.
Sa trinaest godina počeo sam da pevam sa tatom, što je ujedno bio i moj prvi posao. Sećam se da mi je tata davao hiljadu dinara posle svirke, što je za nekog u tim godinama bilo puno - istakao je pevač, dok je njegova supruga otkrila prvi “biznis“.
Ako se to računa, moj prvi posao je bio prodavanje suncokreta ispred kuće za vreme bombardovanja. Tako smo moja sestra i ja prikupile pare za rolere.

Iako mnoge žene kažu da je teško biti “supruga pevača“, Katarini to nije problem.

Verovatno deluje da se moj život promenio iz korena, ali ja i dalje radim isti posao, imam iste prijatelje i uživam u istim stvarima. Jedino što malo više putujem, a sve negativne stvari koje prate Darkovo zanimanje sam prihvatila onog dana kada sam ušla u vezu i sada više ne obraćam pažnju na to - iskrena je Katarina, a onda je otkrila da bi volela da se uskoro ostvari kao majka:

Foto: Instagram Printscreen

Trudiću se da u ovo ludo vreme nađem balans kako bih izvela decu na pravi put, da budem dovoljno stroga, da imam autoritet, a i dovoljno blaga da me gledaju kao prijatelja.

U prethodnom periodu u medijima se dosta pisalo o ljubavi Darkove majke Branke, a pevač otkriva kako on gleda na to.

Ne volim puno da se mešam u to, meni je bitno da moja majka bude srećna i zadovoljna, a ja ću joj uvek biti podrška kao što je i ona meni - zaključio je Darko.

Udes mi je otvorio oči o estradi

Na pitanje da li je estrada “zmijarnik“, pevač je imao jasan odgovor.

Kao što sam više puta govorio, posle udesa su mi mnoge stvari bile jasnije, pa sada nemam puno prijatelja koji se bave estradnim poslom - iskren je Lazić, koji je otkrio planove i da li priprema publici jedan veliki koncert u Beogradu.
Kada radim album, kao što je bio prethodni, nije sve u finansijama, najveća nagrada je zadovoljstvo publike koja to voli. U narednom periodu snimiću i izbaciću dve nove pesme. Svakako da je u planu i jedan veći koncert, ali to bih ostavio za narednu godinu jer želim da sve bude kako sam zamislio, a do tada imam vremena da sve to i ostvarim - objasnio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs