AKTUELNO

Oporavnja se uz suprugu!

Fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je imao tešku povredu zbog čega je morao da ode na operaciju, a njegova supruga Anastasija Ražnatović podelila je sada njegovu prvu fotografiju nakon nezgode i pokazala kako se oporavlja.

Naime, Anastasija je na svom Instagramu objavila fotografiju iz njihovog porodičnog doma u Španiji, a na slici se vidi kako Nemanja leži, dok mu na nozi mačka.

Foto: Instagram.com/anastasijaraznatovic

Ražnatovićka je uz ovu objavu stavila emotikon sa suzama u očima, kao i srca, a mnogi su prokomentarisali da nema sumnje da Gudelja supruga i te kako neguje i pazi tokom oporavka.

Inače, Nemanja Gudelj zadobio je tešku povredu kolena na utakmici nakon čega je hitnooperisan u jednoj bolnici u Madridu.

Foto: Instagram.com

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je 25. aprila da bi igrač Sevilje Nemanja Gudelj ipak mogao u slučaju adekvatnog oporavka da bude na spisku reprezentativaca za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

U saopštenju FSS se navodi da je u planu selektora Srbije Dragana Stojkovića bio odlazak u Sevilju. Međutim, zbog povrede Gudelja selektor Stojković odlučio je da umesto njega na put.

Autor: Pink.rs