AKTUELNO

Vreme za slavlje!

Goca Lazarević već decenijama važni za jednu od najboljih domaćica među pevačicama, a juče je to i dokazala kada je pokazala kako se u njemom domu farbaju jaja za Vaskrs.

Goca je, baš kako običaji nalažu na Veliki petak ofarbala jaja i počela pripreme za praznik, a ove godine je imala pomoć uknuka.

Farbanje jaja i spremanje za Vaskrs u mom domu… Osmeh vidno je prisutan pred ovako veliki praznik – napisala je pevačica uz fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Goca je nedavno govorila o svom fizičkom izgledu, a tada je priznala kako je uspela da održi mladalačku energiju i vitku liniju.

Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje – rekla je ona za Grand i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bi analizirala znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je. Kažu jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav – zaključila je pevačica.

Autor: Pink.rs