AKTUELNO

Vernica od malih nogu!

Popularna pop pevačica Maja Nikolić, ekskluzivno za portal Pink.rs progovorila je o Uskršnjim praznicima, kako je provela prazničnu nedelju za nama, ali i koliko joj je bitan post i poštovanje svih prazničnih običaja.

Pevačica je ove godine uskršnja jaja farbala na salašu jedne poznate pevačice čije ime nije želela da otkrije, a kako nam je rekla ove godine je ofarbala i prepeličja jaja, po prvi put!

Juče sam na Veliki četvrtak bila na liturgiji. Tako čistim svoju dušu. Danas na Veliki petak se trudim da samo pijem vodu, a onda, u nedelju sve okrećemo na radost! Takda možemo da slavimo, pevamo... Moj deka Branko Nikolić bio je sveštenik, ja potičem iz popovske porodice, tako da su praznici oduvek meni obeležavali život!

Foto: Pink.rs

Ove godine sam farbala jaja sa mojom najdažom i najbližom prijateljicom, duhovnom sestrom, koja je imala težak i komplikovan život kao i ja. Sa njom sam na salašu farbala jaja i to mi je bio najradosniji događaj. To je svetinja i takav događaj se deli samo sa osobom koja ti je na srcu! Već 25 godina trudim se da postim svaki post, trudim se da budem na svakoj liturgiji, takav je moj život. U ovoj nedelji potrudila sam se da ispoštujem sve.

Video: Pink.rs

Ove godine smo ofarbali i prepeličja jaja. Ona su simbol novca, blagostanja. Radost mi je još veća što sam sada upela da ofarbam i takva jaja, zaključila je pevačica.

Maja je ekskluzivno za čitaoce portala Pink.rs i zapevala ''Na Uskrs sam se rodila!'' i time čestitala svima praznik! Na kraju snimka Maji se pridružuje i već pomenuta pevačica, a vi oslušnite i pogodite ko je ona!

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs