AKTUELNO

Presrećna!

Pevačica Aleksandra Mladenović pre nekoliko meseci preselila se u najluksuzniju kompleks u Beogradu. U stan u "Beogradu na vodi" ona je uložila pola miliona evra.

Aleksandra je sada u emisiji "Premijera - vikend specijala" ispričala da je sve sama finansirala na šta je izuzetno ponosna. Pevačica, koja je ponikla u "Zvezdama Granda", već godinama je jedna od najtraženijih, a zarađeni novac je pametno ulagala.

- Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala.. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se dolazi velikim radom i ulaganjem. Kao šta kaže Ana Bekuta u pesmi : "Sve sam stekla sama, na to se ponosim".

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

Inače, nakon turbulentnog perioda koji je preživela zbog bivšeg dečka, Mladenovićka konačno može da uživa. Ona ima novog partnera, koji je čini srećnom.

Nedavno se s njim pojavila na proslavi rođendana Milana Miloševića.

- Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako - rekla je tada Aleksandra

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs