AKTUELNO

Pevačica Maja Berović progovorila je o najtežem periodu u životu, a dotakla se i braka sa biznismenom Alenom Dragosavom sa kojim je u ljubavi već 19 godina.

Maja Berović progovorila je o svom najtežem periodu u životu, boravku u bolnici i operacijama koje su usledile nakon porođaja.

"Mislila sam da nema dalje"

Maja je podelila da je imala zdravstveni problem nakon porođaja, te da je morala da operiše nogu, dok detalje o operaciji još uvek nije iznela u javnost. Kako kaže, taj period joj je bio najbolniji u životu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada sam bila u bolnici pre godinu dana pomislila sam "nema dalje". To je jedini trenutak u mom životu kada sam ja mislila da sve staje. Bila je jako velika neizvesnost, nisam znala šta me čeka. Tada sam samoj sebi rekla da ne znam da li će biti "dalje" - prisetila se Maja Berović sa bolom u glasu.

O suprugu Alenu

Pevačica Maja Berović skoro dve decenije je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragosavom, sa kojim je pre dve godine dobila sina Lava. Njihova ljubavna priča počela je dok je Maja još bila maloletna - kada je bila početku svoje muzičke karijere, a ta ljubav održala se do danas.

Foto: Instagram.com

- Imala sam 17 godina kada sam ga upoznala. Ja sam još kao klinka znala da prvog kog sretnem i zavolim da ću se za njega i udati. Znala sam to. Alen i ja smo 19 godina zajedno - rekla je Maja i dodala:

- Najbitnije je da druga polovina može da te prati. Ja sam bila ljubomorna žena, na početku veze, ali prošle su brzo te bubice. Kada upoznate osobu, znate onda sa kim imate posla i da nema potrebe za tim - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs